Nanotekniken ger helt nya möjligheter för hur mobiltelefonerna kan se ut. Framtidens telefon kommer att kunna anta många olika former:
den kommer att vara en surfplatta, en mobil och ett armband som kan visa olika mönster.

Kolla in denna filmen så får man se en del coola saker, det som händer på slutet är helt sanslöst.

Rekord 2

Jag och Goran var och spelade biljard (8-pool) igår. Jag vann med 5-2 i matcher :) Mitt förra rekord var att jag sänkte 5 bollar i rad men nu har jag ett nytt rekord. Jag sänkte 7 bollar i rad :D hehe så jag hade bara åttan kvar, så det har varit en helt sjuk rekordhelg ;)

Jag var nyss och kollade på handboll i allsvenskan, IFK krstd - Hallby. 3an mot 4an i tabellen. Hallby har ett ungt lag men även den rutinerade landslagsspelaren Johan Pettersson som spelande tränare. Han var duktig och han gjorde 9 mål. Matchen speglades av många tuffa närkamper och det var en målsnål inledning av matchen, första målet kom när det nästan hade gått 5 minuter. Det var jämt ända tills början av andra halvlek där IFK ryckte och hade en ledning med 21-14 men Hallby gav inte upp, dom hämtade in så att de stod 23-21 till IFK. Sen ryckte IFK igen och till slut vann dom med 29-24 :D

Rekord

Jag var istan med klubben igår. Kvällen var trevlig, vi åt god mat och bowlade. Det var helt sjukt, jag har aldrig spelat så bra. En serie lyckades jag få 202 poäng :D En sa till mig att jag skulle satsat på bowling istället för pingisen :P hehe jag lyckades få 3 strike i rad 2 gånger på den serien xD jag slog mitt förra rekord på 145 poäng på en serie :)

Coolt

Snacka om att detta måste tagit lång tid att bygga. Helt sjukt, man blir imponerad av människor som har sånt tålamod att bygga.

Kolla här

Rysare

Igår var jag med några släktingar och kollade på allsvensk ishockey, första gången jag gjorde det :) Toppmatch mellan Malmö-Rögle och matchen slutade med vinst för Rögle. Det var en mycket spännande och underhållande match, det skapades många chanser på båda hållen. I tredje perioden tog Rögle ledningen med 3-2 men Malmö ställde om snabbt och gjorde 2 mål på cirka 1 minut, hehe då gick det undan. Sen mot slutet av matchen drog malmö på sig 3 utvisningar och i spel 5 mot 3 så gjorde Rögle mål. 4-4 och det blev förlänging, där avgjorde Rögle i sista minuten ^^ Det var mycket snabb skridskoåkning och stundtals riktigt bra passingsspel, så jag var nöjd med matchen. Mycket bättre än när man kollat på KIK i division 1 :P

Fight Night

På lördag är det Fight Night Trophy i Kristianstads idrottshall. Det är thaiboxning och de bästa från Sverige ska vara med och även några internationella thaiboxare. Jag och Marre ska dit och kolla, hoppas att det finns förköp kvar annars får man sticka till idrottshallen extra tidigt på lördag för att försöka få tag i biljetter.

Trevligt

Var och spelade biljard igårkväll med Goran och Jocke. Det var trevligt och roligt. Vi spelade rätt länge och jag vann flest gånger men bara nån match mer än Goran :) Där var inte så mycket folk igår som det brukade men de var kul att några gamla klasskompisar trillade in :) Efteråt stack vi hem till jocke och chillade :)

Idag blir det kanske att kolla på IFK Kristianstad mot Önnered i handboll eller Afrikanska mästerskapen på tv. Det är final och Kamerun möter Egypten. Heja araberna :P

Jag vill helst av allt kolla på derbyt mellan Manchester United - Manchester City men jag har inte Canal + och min ena kompis som har den är inte hemma :( och den börjar om cirka en kvart...aja får se vad det blir idag...

Det var som bäst de första 20 minuterna

Jag kollade på träningsmatch idag mellan Mjällby och Ängelholm (nykomlingar i Superettan). Första gången jag ser Mjällby spela utomhus och matchen spelades på konstgräs i Sölvesborg. Planen var riktigt fin och det var lätt att rulla bollen längs marken. Mjällby inledde bäst och hade gjort 3 mål efter 20 minuter så då var det klasskillnad. Ekenberg visade prov på sin tekniska skicklighet när han gjorde 3-0 målet. Han skottfintade sig förbi 2 spelare och därefter lobbade han snyggt bollen över målvakten i mål. Resten av matchen så sänktes tempot och MAIF slarvade mer och mer och då tryckte ÄFF på. ÄFF reducerade på straff men sen blev det inga fler mål för dem. MAIF tryckte på bättre i slutet av 2a halvleken men skotten flög bara utanför målet så matchen slutade med 3-1 vinst för Mjällby.

Det blev aldrig spännande

Detta var vår sämsta match denna säsongen. Det var inte mycket som fungerade. Kristianstad vann med 8-1 och dom hade 2 duktiga kineser i laget, det märks att pingis är Kinas nationalsport :P hehe
Nej men jag var den enda som vann 1 match och det mot den ena kinesen. När jag mötte den andra hade jag lite oflyt och förlorade med 3-2 i set. Sett till helheten så var det lite störigt att vi förlorade 3 st matcher med 3-2 i set :(
Hade vi bara haft lite bättre inställning och lite mer tur så hade det kunnat bli en jämn match...
Menmen det är bara att ta nya tag, man kan inte alltid vinna!!

Sverige spelade landskamp i fotboll borta mot Turkiet igår och den matchen slutade 0-0.
Jag kollade bara lite grann på den men jag fick höra att passningsspelet inte var så bra och inte anfallsspelet heller för den delen. Så om Sverige ska ha en rimlig chans i EM till sommaren så behövs anfallsspelet förbättras några steg annars har vi ingen chans att gå vidare från gruppspelet.

Snacka om mycket...

Detta ser ut som ett havsmonster
Skräp
Läste denna artikeln nyss. Där kan vi tala om att värna om miljön eller inte!!
Miljoner ton skräp finns i Stilla havet. Kolla här

Ser fram emot torsdag med spänning

Ikväll fick jag reda på det. A-lagets match har blivit flyttad så det blir att spela med B-laget på torsdag.
Då är det derby som gäller mot Kristianstad :) Det kommer förhoppningsvis gå bra för vårt lag :)
Om någon är sugen på att kolla så börjar matchen 19.00 i Arkelstorps idrottshall (ovanvåningen).

Pingis

Jag hade träning igår och ikväll är det dags igen. Jag har känt mig lite seg idag på jobbet men ska förhoppningsvis klara av kvällens träning :) Ikväll får jag även beskedet om jag kommer bli uttagen till A- eller B-lagsmatchen på torsdag :)

Arabic

Nån som gillar arabisk musik?

Cheb Mami ft. Samira Said - Youm Wara Youm (habibi)

Sångerskan har likadant efternamn som jag har förnamn ;)

Sportsöndag

Eftermiddagen började med att jag och Marre stack till idrottshallen för att kolla på handboll. IFK Kristianstad-AIK och det blev total utklassning. IFK började piggast och hade 7-0 efter 7 spelade minuter. Till slut vann IFK matchen med 36-26 (20-10 efter första halvlek). Det var klassskillnad. Det är riktigt jämnt i toppen av allsvenskan. Kristianstad, Ystad och Tumba har alla 29 poäng så det ska bli en spännande fortsättning och hoppas att Kristianstad tar steget upp till elitserien.

Efter matchen stack jag och Marre för att spela biljard. Det var första gången vi lirade och det var sjukt jämnt. Han var nära på att vinna, han ledde med 4-3 i matcher men till slut lyckades jag vända och vinna och slutresultatet blev 5-4 i matcher till mig :)

Ishockey: KIK vann det viktiga toppmötet mot Kungälv idag. Resultatet skrevs till 4-0. Nu har KIK 4 poäng ner till jagande Gislaved och Kungälv i fortsättningsserien div 1 F. 2 omgångar återstår men KIK ska nog fixa seriesegern. Det är nämligen bara vinnaren där som går vidare till kval mot allsvenskan.

Fotboll: Barcelona slog Osasuna med 1-0 :) Målskytt: Xavi

Noterbart är också att Zlatan är i fortsatt god form och gjorde matchens enda mål på straff när Inter slog Empoli.