Vilken vändning

I torsdags var det sista seriematchen för säsongen :( tråkigt men sant.
Bromöllas bästa lag var på besök. Efter första dubbelmatchen så ledde Bromölla med 6-3 i matcher.
Den andra dubbelmatchen spelade jag och Ola och vi vann med 3-0 i set. 6-4 ledning till Bromölla inför de avgörande singelmatcherna där vi vann allihop och så även matchen i helhet med 8-6 :)
Personligen var jag bäst i laget och vann alla mina 4 matcher ;) jag tappade endast 2 set :P

Med denna stommen som jag har använt i dom 3 senaste matcherna i serien har jag vunnit alla mina 9 singelmatcher =) så nu är man i bra form inför klubbmästerskapet nästa lördag.

Bra låt

Jag hittade ingen riktig musikvideo till denna låten så i denna videon jag har här nedan är det klipp från en animéserie som heter Naruto.

Njut :-)





Chamillionaire - Void In My Life

Talang

Lyssna på hans fantastiska röst :) Vänta tills han sjunger tjejens del, han gör det riktigt bra =)



A Whole New World - Disneys Aladdin

Diggar

Den här låten är skön :D



Within Temptation - Mother Earth

Härligt

Igår var jag i Bromölla och spelade match med andralaget som ligger i div. 5. Efter en mycket spännande match vann vi till slut med 8-6. Jag spelade bäst av alla ;) jag vann alla mina 4 matcher(inklusive dubbelmatchen) o tappade bara 2 set totalt ^^ YEAH! :D Jag slog deras 1a Ligia Olsson med 3-1 i set och hon har spelat i Rumänska juniorlandslaget men bäst av allt är att hon inte förlorat en enda match under hela säsongen förrens nu ;)

 Det är en himla tur att jag gått tillbaka till min gamla stomme, den nya jag köpte inför denna säsongen har inte alls funkat. Jag trodde att min dåliga form var något psykiskt men det har hela tiden varit den nya stommen. Så nu har jag använt min gamla(den är mer offensiv) i de 2 senaste matcherna och har vunnit samtliga 6 singelmatcher =) Synd att det bara är en match kvar men man kan avsluta säsongen på ett bra sätt. Hade jag spelat som jag gör nu hade jag garanterat fått vara med i fler A-lagsmatcher...

Efter matchen åt vi mat på ett gatukök nära biografen i Bromölla. Det var riktigt god mat där och det gick snabbt att få den. Jag åt nötbiff med pommes, biffen var nästan lika stor som en "vanlig" frisbee. Rekommenderar er att äta där. Jag ska lätt göra det när jag åker till Bromölla nästa gång.

Världskänd

Här kommer ett klipp från filmen Pennin Manathai Thottu. Huvuddansarna heter Jaya Sheel och Prabhu Deva. Den sistnämnda är känd som Indiens svar på Michael Jackson på grund av hans snabba danssteg. Ett stort tack till Buffalax som gjort undertexter på hur han tror att det skulle låta på engelska.

De dansar riktigt ballt!!
Enjoy!


Det var så nära

Jag spelade med b-laget ikväll och vi mötte Verum. Matchen slutade 8-6 till Verum :( Vi hade 4-4 innan dubbelmatcherna och där förlorade vi båda, annars hade matchbilden slutat annorlunda. Det positiva var att jag vann alla mina 3 singelmatcher :D Grattis till Verum som nu klättrade upp till andra plats i tabellen. Synd att inte Lasse kunde vara med för annars hade vi vunnit matchen utan tvekan!

RSS 2.0