Spana in

Detta är coolt och snyggt =) missa inte experiment #137 det ser ut som fyverkerier eller vattenfontäner :P


Hallå ja

I lördags var jag på Helsingborgsfestivalen för första gången och det var hur mycket folk som helst och överallt dessutom. Jag såg  Amanda Jenssen uppträda. Hon är inget jag lyssnar på i vanliga fall men hon var rätt så hyffsad så det var trevligt att se och höra henne live.

I söndags var jag i Malmö och kollade på allsvensk fotboll. Serieledarna Kalmar FF stod för besöket. Matchen var nog den bästa hittills i år i allsvenskan. Ärligt talat så spelar inte KFF som om de leder serien för de spelar så tråkig fotboll. Bara en massa långbollar :( MFF vann matchen med 3-2 efter att inhopparen Agon Mehmeti pangat in 2 mål. Bra prestation från hans sida och han är bara 18 år tror jag. Det bästa var att Kalmar tappade poäng samtidigt som de jag håller på slog Djurgården med 2-1 och jag talar då om Helsingborgs IF =)

Igår var jag i Helsingör och kollade läget. Trevlig stad med lite gammaldags kultur. Så nu har man gjort 3 långa resor 3 dagar i rad hehe :P

Innan ikväll var jag och tränade. Det känns riktigt skönt att vara igång igen =)

Imorgon ska jag kanske lira lite fotboll på dagen med några kompisar, får se om några har tid, men sen på kvällen ska jag spela biljard med Marre =) Det var ett tag sen sist så det ska bli kul.

Chill out  =)  
/ Basti

Lördag

I veckan så har jag börjat träna och det känns rätt så skönt att vara igång igen. Vi började med träningen redan i maj men jag har bara varit på en träning innan denna veckan men jag tänker nog ta tag i det nu när seriespelet börjar närma sig.

Igår var jag på biopremiären av Batman - The Dark Knight och den var bra. Jokern var rätt så rolig fast på ett sjukt sätt hehe men jag rekommenderar er att se den. Filmen börjar där Batman Begins slutade.

Idag ska jag dra till Helsingborgsfestivalen och kolla hur det är där borta för jag har aldrig varit där på den festivalen men det blir säkert roligt.

Ha det bra!  =)

Musik

Jag har lagt upp en minipod på sidan. Jag hoppas att ni kommer gilla en och annan låt :)

Snacka om gullig kanin

Den översta här är med textning och den mittersta är utan text fast med bättre ljud, båda svenska versioner :)
Sen den sista är en mix av den engelska och tyska versionen :)



Kramsången


Snuggle song

Skön låt


DJ Poochy - The sweetest ass in the world

En mix av den engelska och tyska versionen

RSS 2.0